Distelleria Domenis

Sarpa di Poli

Storica Bianca

50% vol.

Een tijdloos distillaat, dat alle grappaliefhebbers kennen en waarderen.

Absoluut de beste in de distillatiekunst. De sensorische tonen van het verse afvallen zorgen voor een mix van aroma’s en tastbare sensaties in de mond die maar weinigen kunnen weerstaan. Voor meditatie of een vorstelijke traktatie na het eten.

Storica Nera

50% vol.

Onbetwistbare uitmuntendheid, het resultaat van het meesterschap dat onze distilleerders in de loop van meer dan een eeuw ervaring hebben bereikt.

Verfijnd en elegant, voor wie op zoek is naar finesse in de aroma’s en een lange afdronk.

Voor connaisseurs die weten hoe ze zich moeten koesteren in de langzame geneugten van het leven.

Blanc e Neri Moscato

40% vol.

Alleen een belangrijke druivensoort zoals Moscato en de kunst van meester-distilleerders konden ons zo’n delicate grappa opleveren. De smaak is zacht, zelfs met zijn matige alcoholgehalte en de verscheidenheid aan geuren en tastsensaties.

Gewoon het drankje voor een ontspannend moment na het eten, om waarde te geven aan de tijd doorgebracht met vrienden en geliefden.

Blanc e Neri Refosco

40% vol.

Als meesters in distillatie wilden we met deze grappa een eerbetoon brengen aan een oude inheemse druivensoort met dezelfde naam.

Het resultaat is een heldere en transparante grappa met een olfactorisch en sensorisch geheugen dat stevig geworteld blijft in de traditie van klassieke geesten. Voor degenen die de voorkeur geven aan de verschillende aroma’s van een enkele druivensoort.

Over Distelleria Domenis

Distelleria Domenis

Elke generatie-overgang heeft het mogelijk gemaakt de traditie in de verf te zetten en innovaties teweeg te brengen op basis van een grotere kennis van het productieproces en de gebruikte grondstoffen. Zo was het in 1986, toen de broers Silvano en Pietro Domenis, toegewijd in hun werk tussen de stills, “Storica” ​​creëerden, de geest die de erkenning van Domenis als synoniem voor kwaliteit verankerde, een vaandeldrager van het Made in Italy-concept. , de Italiaanse uitdrukking van cultuur en traditie geworteld in één territorium.

Domenis biedt ook zijn ervaring in het ondersteunen van de nationale en regionale waardering van grappa: Domenis Silvano, 25 jaar voorzitter van het Consortium voor de bescherming van Grappa Friulana, werkt samen met de regelgevende instanties van de Europese Raad die in 1989 het gebruik van de naam “grappa” beperkten. alleen voor in Italië geproduceerde distillaten uit afvallen van druiven. Nu markeert de vierde generatie van de familie Cividale del Friuli, onder leiding van Cristina Domenis, dit moment van verdere groei.

Onze organisatie heeft nieuwe doelen: het enten van nieuwe vaardigheden, een groeiende gevoeligheid voor milieubescherming, systemen voor kwaliteitscontrole en een marktbenadering die nieuwe manieren verkent om grappa te drinken.

Distelleria Domenis

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be