Alma Gran Cuvée Brut Franciacorta 0,75 l

Alma is de niet-vintage Brut van Bellavista, deze naam betekent “aanhankelijk”; Bellavista heeft een onvoorwaardelijke liefde voor zijn land, dat de ware hoofdrolspeler is van deze prachtige wijnen. De Alma Gran Cuvee Brut is afkomstig van de vereniging van 60 selecties van de 107 percelen verdeeld in 10 verschillende gemeenten van Franciacorta, oogsten van hetzelfde jaar of in voorgaande jaren.

De “reservewijnen” vertegenwoordigen de grootste hoofdstad, een rijke schat om uit te putten om, in een nu zeldzame kunst van het maken van wijn, de creatieve lijnen te creëren en te definiëren per stijl Bellavista: elegantie en delicatesse, de aromatische tonen van bloemen en fruit wit vergezeld van vanille; de fijne perlage die het gevoel van frisheid en mineraliteit versterkt, nodigt uit tot een verdere smaak.

Alma Cuvee Brut is geschikt om een ​​speciale gelegenheid te vieren of gewoon voor een aperitief met vrienden, maar is ook perfect voor de hele maaltijd.

  • Regio: Lombardia
  • Wijnhuis: Bellavista

Meer info?

Meer info over deze wijn? Of vindt u dit misschien het ideale relatiegeschenk? Aarzel niet om ons te contacteren.

Wijnhuis Bellavista

Wijnhuis
Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be