Wijnhuis Antonella Corda

De geschiedenis van Cantina Antonella Corda kan niet om die van de oprichter heen. Een jeugd leefde tussen de wijngaarden, generaties lang een familie van wijnmakers, een moeder die haar liefde voor het land overbrengt en een vader die haar een passie voor werk bijbrengt. Antonella erfde de familietraditie in 2010 en nam de leiding over het bedrijf en transformeerde het in een geweldig project, innovatief met betrekking tot het verleden: een boetiekwijnmakerij creëren die in staat is om fijne Sardijnse wijnen te produceren om het land van Serdiana in de wereld te vertegenwoordigen.

De toewijding om te werken, liefde voor het land en respect voor zijn roeping, het besef dat het nodig is om je open te stellen voor de wereld om te verbeteren. Op deze waarden is het werk van een familie gebaseerd die de passie voor wijn tot een levenskeuze heeft gemaakt. Waarden die geworteld zijn in productieprocessen en bedrijfskeuzes die tot uiting komen in het karakter van de wijnen zelf: authentiek, verfijnd en bestemd om de meest veeleisende markten te veroveren.

Antonella Corda

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be