Wijnhuis Borgogno

Sinds 1761 de meest historische wijnmakerij in Barolo. De ondergrondse kelders vertegenwoordigen tot op de dag van vandaag een zeldzame historische herinnering aan de Langa en de wijnen worden volgens traditie gemaakt: lange spontane fermentaties in betonnen tanks zonder het gebruik van geselecteerde gisten, en lange periodes van veroudering, uitsluitend op grote Slavonische eik vaten. We cultiveren onze wijngaarden in Barolo, Madonna di Como en in de Colli Tortonesi. Met absoluut respect voor de aarde, gebruiken we geen chemische meststoffen en geen herbiciden en passen we alleen milieuvriendelijke behandelingen toe. Dit zal ertoe leiden dat we gecertificeerd worden als biologisch voor de oogst van 2019. Vandaag de dag is Borgogno nog steeds de uitdrukking van een territorium en van traditie en geschiedenis, altijd met het oog op de toekomst.

Borgogno

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be