Wijnhuis Ca’ D’Gal

Ca ‘d’ Gal begon hier in Valdivilla. In de loop der jaren zijn onze ideeën gegroeid en onze passie versterkt, samen met wat vandaag onze wijnmakerij is geworden. En door dit alles is het verleden de basis waarop we hebben voortgebouwd en wat we in de loop van de tijd blijven gebruiken om wijnen te creëren die echt onze identiteit en onze dromen vertegenwoordigen.
Het huwelijk van traditie en nieuwe ervaringen komt voort uit de verhalen en herinneringen van mijn vader, met name een diner met een paar vrienden, de “seigiornisti” van Giacomo Bologna. Tijdens die avond vertelden ze, zoals altijd ontspannen en vriendelijk, hun verhalen, waarbij ze hun herinneringen en verschillende oogsten herhaalden. Toen ik naar ze luisterde, dacht ik plotseling dat die herinneringen weer werkelijkheid konden worden. Het was die nacht dat ik precies besloot welke wijngaarden mijn droom konden vervullen: de wijngaard van de heer Pierino Valdivilla en Brichet zou de “Vigna Vecchia” van Ca ‘D’ Gal worden.

Vanaf dat lang geleden moment in 1990 was de weg lang, intens en vol met beproevingen en onderzoeken, getuigenissen en bevestigingen, maar vandaag kunt u onze wijnen proeven, de wijnmakerij bezoeken of met ons aan tafel zitten in onze agritoerisme. al deze ervaringen en het begrip van onze geschiedenis.

Het is een geschiedenis van mannen, wijngaarden en wijnen uit Ca ‘d’ Gal

Ca’ D’Gal

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be