Wijnhuis Castello di Monsanto

De familie Bianchi is het kloppende hart waar Castello di Monsanto zich gedurende meer dan een halve eeuw omheen heeft ontwikkeld, een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Chianti Classico en heeft geholpen om een toekomstig pad te banen.

Castello di Monsanto is lange tijd een invloedrijke producent geweest en werd een van de bekendste wijnmakerijen in een regio met een rijke traditie en bewondering over de hele wereld. De fysieke wortels zijn ingebouwd in de rots van het plaatselijke land – maar de waarden die het spirituele thuis vormen, zijn niet minder solide.

Castello di Monsanto begon als een intuïtie, voordat het zich ontwikkelde tot een idee en vervolgens tot een visie. Die visie blijft de evolutie van Castello di Monsanto inspireren – een moedige, ambitieuze en revolutionaire evolutie … op de grens tussen het respecteren van traditie en het herschrijven ervan.

Castello di Monsanto

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be