Wijnhuis Edi Keber

Wijnmakerij Edi Keber is een van de meest representatieve wijnmakerijen van het hele grondgebied van Collio Goriziano. In het amfitheater van Zegla vallen de wijngaarden van Edi meteen op: je hebt geen ogen van experts nodig om de liefde en toewijding te zien die Edi Keber ertoe aanzet zijn planten zo goed mogelijk te verzorgen en te beschermen. Edi heeft allang geen chemische behandeling meer opgegeven voor de biologische wijnbouw.

Al deze ‘speciale’ behandelingen zijn het resultaat van een echte en oprechte liefde voor zijn land, de liefde die er ook toe heeft geleid om mede-wijnmakers, restauranthouders en producenten van fijnproevers te betrekken bij de Kleine Collio, die is gecreëerd om lokale producten en toerisme in het gebied te promoten .

De voorzichtige praktijken in de wijngaard worden gevolgd door een zorgvuldig proces in de kelders: hier speelt het beton nog steeds een dominante rol in vergelijking met stalen tanks, die alleen worden gebruikt om druivenwijn te zuiveren, en de oude tonneau, alleen nuttig om het karakter van de wijnen. De extreme technieken die in wijngaarden en wijnmakerijen worden gebruikt, hebben hem de gewaagde beslissing doen nemen om slechts één wijn te produceren, Collio Bianco, die de perfecte synthese van het Collio-gebied bewijst: een wijn die van jaar tot jaar een meesterwerk is van harmonie en elegantie, plezier en diepte van smaak. Echt een unieke wijn.

Edi Keber

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be