Wijnhuis Elena Fucci

De eigenlijke wijnmakerij is verkregen uit het oude pand onder de gezinswoning (Torre TITOLO) waar de grootvader Generoso de tractor en landbouwapparatuur plaatste. Een eerste uitbreiding werd uitgevoerd door rechtstreeks in het vulkanische gesteente te graven om de vatkelder te herbergen.

De kelder is uitgerust met alle benodigde apparatuur, van het oogsten tot het bottelen en het etiketteren van elke beschikbare ruimte (zelfs de garagevader Salvatore) om de best mogelijke zorg aan onze TITOLO te garanderen.
Onlangs is de nieuwe wijnmakerij voltooid, gebouwd naast de oude kelder die in verbinding staat met een tunnel die in vulkanisch gesteente is gegraven. De nieuwe structuur is gebouwd volgens de principes van ecologisch ontwerp met gebruik van gerecyclede materialen en recycling en met technologieën om de impact en het energieverbruik tot nul te beperken.

Elena Fucci

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be