Wijnhuis Federici

De familie Federici, oorspronkelijk afkomstig uit Ortonovo in het hart van het DOC “Colli di Luni” -gebied, heeft een lange landbouwtraditie die ze sinds het begin van de 20e eeuw in stand hebben gehouden en doorgegeven. Van Andrea, Carlo en Franco tot aan de komst van Isa en Giulio Federici die in 1985 door de restauratie van een oud landhuis in Luni besloten om definitief te focussen op de teelt van de Vermentino-druif en op de productie van kwaliteitswijnen:

“Wijnbouw is een familietraditie die ons sinds onze geboorte vergezelt. Passie, geduld en ervaring zijn de elementen die onze identiteit als wijnboeren ondersteunen; we voelen dat we ambassadeurs zijn van de cultuur van ons land die ons ertoe aanzet om onszelf te gedragen met grote zorg voor het milieu, het klimaat, de wijngaarden en de mens, en om onderscheidende wijnen te produceren met een uniek karakter, die de aroma’s en smaken van de aarde waar ze vandaan komen. ”.

Federici Team
Exterieur Federici
Interieur Federici
Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be