Wijnhuis Feudi Di San Gregorio

Een van de hoekstenen van de visie van Feudi di San Gregorio is de overtuiging dat een fles wijn en een kunstwerk hetzelfde creatieve proces delen.

De liefde en passie die zijn ingebracht in de teelt van de wijnstokken, de inspanning bij het plukken van de druiven en het geduldig wachten tot de wijn ouder wordt, geven elk van onze flessen een eigen persoonlijkheid en transformeren het in een authentiek kunstwerk.

Dit zijn dezelfde gevoelens en emoties die kunstenaars begeleiden in hun creatieve proces bij het maken van een sculptuur, een foto, een schilderij of een installatie.

In het licht van deze benadering gaat Feudi di San Gregorio samenwerkingen aan met bevestigde kunstenaars en jonge talenten om een vruchtbare en voortdurende uitwisseling van kennis en creativiteit tussen de wereld van kunst en wijn te cultiveren.

Feudi Di San Gregorio

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be