Wijnhuis Lunae

Lunae is gebouwd op de dromen en passie van Paolo Bosoni, die het familiegebied in 1966 erfde en bijgevolg verschoof van strikt landbouwactiviteiten naar wijnmakerijactiviteiten.
De wijngaarden van Lunae liggen in het oosten van Ligurië, nabij de Apuaanse Alpen in de wijnzone van Colli di Luni DOC.

Tegenwoordig houdt Paolo toezicht op en coördineert hij het werk in de kelder en de wijngaarden met de hulp van zijn broer Lucio. De overtuiging van het wijnhuis is dat de hoge kwaliteit die in de wijngaarden wordt geteeld, in de kelders kan worden behouden door zorgvuldig en respectvol werk tijdens alle productiefasen. Lunae geeft de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en wordt over het algemeen geleid door de natuur, met als doel om bij elke wijn de eigenschappen en het karakter van het terroir tot uitdrukking te brengen.

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be