Wijnhuis Salvioni

Ons familiebezit is gegroeid uit de combinatie van wijn en gastvrijheid. Umberto Salvioni, die landbouw had gestudeerd, koos ervoor om wijn te maken zodat hij die aan zijn vrienden kon aanbieden. Zijn zoon Giulio besloot het vriendschapsbereik uit te breiden en een wijnmakerij te creëren die een beperkt aantal flessen van absolute topkwaliteit kon produceren.

De eerste Cerbaiola Brunello was de vrucht van de oogst van 1985, gevolgd door andere opmerkelijke jaargangen die de naam Montalcino en de passie van de Salvionis ver weg droegen. Na zijn studie Landbouw voegde Giulio’s zoon David zich bij het familiebedrijf om te helpen bij de wijnbouw en de wijnbereiding. Meer recentelijk heeft zijn zus Alessia het team aangevuld en samen met haar vader gewerkt aan marketing, verkoop en administratie.

Salvioni

Renato Pergola

Puro amore ❤️ per i vini 🍷 italiani 🇮🇹

Ik ben Renato en eigenaar van Zio Vino. Met een enorme liefde en passie voor Italiaanse wijnen verwelkom ik u graag bij ons in de winkel.

Kom gerust tijdens de openingsuren eens langs of maak een afspraak om na de openingsuren onze topwijnen te komen bewonderen en proeven!

Saluti
Renato


Zio Vino logo

Zio Vino 🇮🇹

Open van woensdag t/m zaterdag tussen 10u & 18u

Adres: Dorp 10/1, 2230 Herselt

Gsm: +32 476 40 22 95
Mail: welkom@ziovino.be

BTW: BE0893.030.401
BNP Paribas Fortis 31 001 537 164 555

Naar boven

Design by Digital Work
Privacybeleid
©2024 ZioVino.be